Blog

Absolvire clasa a VIII-a

absolvire

Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a,

Astăzi este prilej de bucurie, dar și de aduceri-aminte, lacrimi de regret și despărțire, îmbrățișări, zâmbete și speranțe. Se încheie o etapă de viață, dragi elevi, și vi se deschid noi orizonturi.

Cu bucurii și momente plăcute, ore online și față în față, împliniri și nenumărate provocări, anii de gimnaziu s-au scurs cu repeziciune și iată-vă pe toți în fața primelor alegeri importante din viața voastră. Fiind nevoiți să învățați asiduu, să vă adaptați, să fiți puternici, suntem convinși că veți lua cele mai bune decizii pentru a avea un viitor pe măsura aspirațiilor voastre și că veți depune eforturi pentru ca visurile să devină realitate. Pășiți așadar cu încredere în forțele proprii în noua poveste care începe odată cu absolvirea clasei a VIII-a și fiți convinși că familia și școala vă vor fi alături în continuare, iar voi vă veți înălța poate chiar mai sus decât vă puteți imagina acum.

Mulțumim părinților voștri pentru implicarea în tot ceea ce înseamnă educație, pentru înțelegere și ajutorul oferit, mai ales în perioada pandemiei. Le dorim să petreacă sănătoși cât mai multe momente frumoase alături de voi și să se bucure de reușitele voastre, care nu ar fi fost posibile fără sprijinul lor necondiționat.

Inspectoratul Școlar Județean Bihor apreciază profesionalismul de care au dat dovadă cadrele didactice, răbdarea lor nesfârșită și capacitatea de a se plia pe nevoile societății actuale, pentru implicare și iubirea pe care o revarsă asupra elevilor.

Mult succes tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut